Els Tècnics de Senderes es formen a Els Ports

582
PUBLICITAT

El període d’inscripció al curs semipresencial acaba el 2 d’octubre

L’Escola Valenciana d’Alta Muntanya (EVAM), junt al Comitè de Senderes, ha organitzat el curs de tècnic de senderes en el qual col·laboren la Federació Espanyola d’Esports de muntanya i escalada (FEDME) i la Universitat Catòlica de València (UCV).

Aquest curs pretén formar a les i als futurs Tècnics de Senderes. La seua funció principal serà la de realitzar informes d’homologació de senderes, encara que també assessorar tant a institucions com a empreses que desitgen dur a terme senderes amb les marques registrades.

La formació consta d’un bloc teòric-pràctic que es realitzarà del 16 d’octubre a l’1 de novembre (80h presencials i online) i un bloc de pràctiques (60h).

Les classes són semipresencials (divendres, dissabte i diumenge) i es realitzaran a les instal·lacions de la Universitat Catòlica. Les pràctiques del mòdul teòric seran en senderes de xicotet recorregut pròxims d’un poble de la Comarca d’Els Ports (encara per definir).

Els requisits per a accedir al curs són tenir 18 anys complits, la titulació de Batxiller o titulació acadèmica superior, la targeta federativa FEDME de 2020 i comptar amb un ordinador amb connexió a internet. També és recomanable tenir alguns conceptes de cartografia, utilització de GPS i coneixements d’informàtica a nivell d’usuari.

El període d’inscripció s’inicia el 2 de setembre i finalitzarà el 2 d’octubre. El preu és de 310€.