Els sommeliers de la Comunitat Valenciana escullen Aigua de Benassal per la “Fiesta de la Burbuja”

649

-L’ aigua de la Font d’En Segures participa en un esdeveniment on es presenten els millors caves valencians

Aigua de Benassal ha participat, per segon any consecutiu, a la “Fiesta de la Burbuja”, que ha organitzat la Federació d’Associacions de Sommeliers de la Comunitat Valenciana. L’aigua castellonenca, considerada com una de les tres millors aigües del món per l’Institut Internacional del Sabor i la Qualitat (iTQi), ha estat l’aigua seleccionada per a ser compartida amb els millors caves de la Comunitat Valenciana. Enguany Aigua de Benassal acudia amb el premi Diamond Awards, que certifica haver obtingut per setè any el guardó del iTQi.

La "Fiesta de la Burbuja" a València

A la “Fiesta de la Burbuja”, que s’ha celebrat a València i Alacant, han assistit sommeliers, cuiners i professionals de l’hostaleria a més de públic apassionat per la cultura de la bona taula. A València l’esdeveniment s’ha celebrat al restaurant La Ferradura i a Alacant al restaurant Illa Marina.

D’aquesta manera Aigua de Benassal ha reforçat la seva presència a València. L’aigua “premium” castellonenc té a l’arc mediterrani el seu principal mercat i reconeixement entre els clients. Els restaurants de la Comunitat Valenciana aposten per l’envàs de vidre d’una aigua que remunta els seus orígens a 1928, quan ja es recomanava per les seves virtuts.

Aigua de Benassal a València en la "Fiesta de la Burbuja"

-Visita a Benassal

La Federació de Sommeliers de la Comunitat Valenciana ha visitat les instal·lacions d’Aigua de Benassal per conèixer el manantial, el procés d’embotellament i les virtuts de l’aigua que neix al Maestrat

-Una marca amb quasi un segle d’història

Aigua de Benassal va ser declarada Miner Medicinal en 1928. Des d’aleshores, quasi un segle després, es manté com a referència entre les marques de major reconeixement a Espanya i també a nivell europeu. La seva botella de vidre és símbol del producte de la màxima qualitat. I és que l’aigua de Benassal té una producció limitada per respectar al màxim les excepcionals característiques del manantial que li dóna nom.