Els socialistes dessignen els seus diputats per a la Diputació de Castelló i confirmen a Santi Pérez pel partit judicial de Morella

775
Partits judicials de Nules i Castelló este matí en la dessignació dels diputats provincials
PUBLICITAT

Les diferents circumscripcions han elegit a primera hora d’aquest matí als seus representants en la propera corporació provincial

Els alcaldes i regidors del PSPV-PSOE de la província de Castelló ha designat els diputats provincials que formaran part de la propera corporació en la Diputació de Castelló. Per la circumscripció de Castelló entraran Antonio Lorenzo (ex subdelegat del Govern), José Benlloch (alcalde de Vila-real), Maria José Tena (alcaldessa de Torreblanca) i Virginia Martí (regidora de Cabanes).

Per la comarca de Nules accedeix José Manuel Navarro (regidor de Xilxes) i Maria José Safont (alcaldessa de Borriana). Mentrestant, el diputat del partit judicial de Morella serà l’alcalde de Forcall, Santiago Pérez, i el del partit judicial de Vinaròs serà l’alcalde de Rosell, Evaristo Martí.

Aquests són els vuit diputats que durant els propers quatre anys formaran part de la corporació provincial que es constituirà la setmana que ve. En els propers dies la direcció del PSPV determinarà qui és la persona que exercirà el càrrec de portaveu del grup.

El PSPV-PSOE de la província de Castelló ha volgut integrar en el nou grup provincial a representants de municipis que han obtingut bons resultats electorals, al costat de l’experiència dels que repeteixen a la corporació provincial, i la presència de dones que lideren rellevants projectes en seus respectius municipis.