Els socialistes de Benassal reivindicaran davant Sanitat la millora del centre de salut “des del primer minut”

224
David Darcia, candidat a l'alcaldia de Benassal

-Nota de premsa del PSPV de Benassal-

“Benassal es mereix una atenció sanitària digna, del segle XXI i que faça de la localitat un lloc millor on viure”. Així de contundent s’expressa David García, candidat socialista a l’alcaldia deBenassal, que lamenta que el municipi “tinga en aquests moments un centre de salut de tercera, fet un desastre, amb goteres i amb esquerdes a les parets”. Per això, els socialistes no deixaran “de reivindicar millores en el centre de salut des del primer minut del nou mandat” perquè els veïns i veïnes “es mereixen alguna cosa millor”. 

Però no acaben ací els dèficits. L’horari d’atenció mèdica amb prou feines és de quatre hores diàries, no se substitueixen les vacances d’especialistes com la pediatra, o d’altre personal com els zeladors, ni tampoc, com passa ara, per una baixa laboral. La sanitat ha de ser, al costat de l’educació, dos dels eixos prioritaris de l’acció de govern per als socialistes si els veïns dipositen la seua confiança en el PSPV el proper 24 de maig. “Volem uns serveis públics amb garanties, ni més ni menys”, insisteix David García. “Exigirem a la Conselleria de Sanitat que es faça càrrec de la rehabilitació del centre de salut amb caràcter urgent i que atenga les necessitats de personal mèdic”, sosté l’alcaldable socialista.

“És incomprensible que Benassal es quede sense atenció pediàtrica en períodes com l’estiu o les vacances de Nadal, precisament quan més falta fa aquest servei. Simplement no hi ha dret”,lamenten els socialistes de Benassal. “Les reivindicacions no pararan fins que es garantisca l’atenció mèdica adequada”, avisen.

A més, els socialistes també reivindicaran la recuperació d’especialistes com el psicòleg, que fa uns anys passava visita una vegada a la setmana. “No cessarem en les nostres reivindicacions per tenir un centre de salut digne i ben atès perquè les famílies de Benassal s’ho mereixen”, reivindica David García. En cas de la Conselleria de Sanitat faça cas omís a les reivindicacions “aportarem recursos municipals per millorar el centre de salut i recuperar el servei setmanal d’atenció psicològica”, es comprometen els socialistes.

David García es mostra convençut que amb Ximo Puig com a president de la Generalitat Valenciana els municipis d’interior com Benassal veuran ateses “aquestes reivindicacions justes”. Els socialistes consideren que millorant àmbits com l’educació i la salut “s’està garantint el futur de Benassal, perquè les famílies amb fills necessiten tenir coberts amb unes mínimes garanties aquests serveis”.