Els Reis Mags han arribat a Vilafranca pels Arenals

740
PUBLICITAT

-Nota de l’Ajuntament de Vilafranca-

Ahir dimarts Vilafranca va viure una Cavalcada dels Reis Mags molt especial, ja que se Ses Majestats d’Orient van entrar a la població pels Arenals i pels antics llavadors, recorrent després els carrers Arrabal, En Pons, Place de Baix, Sant Roc, Abadia per arribar a la Plaça de l’Església. Un inici de cavalcada que s’ha fet altres dues vegades a la població, la darrera fa uns 20 anys.

La comitiva va comptar amb els membres del grup d’animació local La Xalera amb ritmes de dolçaina i percussió. Un grup de joves portava torxes amb foc i d’altres feien malabars. Melcior, Gaspar i Baltasar anaven damunt dels seus respectius cavalls i acompanyats pels patges reials.

A la Plaça de l’Esglèsia, es va representar un betlem vivent i després els Reis Mags es van dirigir als vilafranquins, fent ressó de la gran iluminació nadalenca que té enguany la població.

A la vesprada Ses Majestats van visitar l’Escola Infantil, on van repartir regals per a tots els xiquets. Així mateix, els seus missatgers no es van oblidar de visitar la Residència de la Tercera Edat.