Els Reis Mags arriben a Morella

294
Reis Mags a Morella

Els patges de Ses majestats els Reis d’Orient tenen un missatge per a tots els xiquets de Morella: el pròxim dia 5 de gener, dimarts, repartiran els regals a cada xiquet i xiqueta porta per porta.

Des de l’ Ajuntament de Morella s’informa que el 4 de gener al Centre Lúdic i Esportiu Jaume I es poden entregar els regals que el dia 5 repartiran els Reis Mags casa a casa. El procediment ideat pel consistori morellà estableix que a cada paquet s’ha d’indicar l’adreça del domicili d’entrega i el nom del xiquet/a. Els xiquets i xiquetes que hi poden participar en el repartiment deuen tenir entre 0 i 9 anys. No s’ha d’oblidar cap informació per facilitar les tasques d’entrega.

El consistori també informa que els regals no poden ser molt voluminosos per així facilitar el seu repartiment. Al deixar el regal en el Centre Jaume I ja s’informarà del protocol que cal seguir el dia 5 per tal de complir amb totes les mesures de seguretat davant el Covid-19. L’horari de recollida serà dilluns 4 de gener de 11 a 13 i de 16 a 18 hores.