Els Reis Mags arribaran demà a Morella

646
PUBLICITAT
  • Està previst que Melcior, Gaspar i Baltasar entren pel portal de Sant Miquel a les 19.00 hores
  • La cavalcada de Reis de Morella és una de les més antigues de la Comunitat Valenciana
  • Els Patges de Ses Majestats pujaran pels balcons per a entregar els regals durant el recorregut de la cavalcada

La ciutat de Morella està preparada per a rebre a Ses Majestats, els Reis Mags d’Orient. L’arribada de Melcior, Gaspar i Baltasar està prevista demà a les 19.00 hores pel portal de Sant Miquel on tot el poble, en especial les xiquetes i xiquets, els estaran esperant amb l’alegria i il·lusió característiques d’aquestes dates. A més, l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, i la resta d’autoritats locals els rebran a l’ajuntament, on es dirigiran a les morellanes i morellans des del balcó consistorial.

L’arribada dels Reis a Morella és bastant espectacular, a més de ser històrica a la Comunitat Valenciana. Quan Melcior, Gaspar i Baltasar creuen el portal de Sant Miquel, un esclat de colors, música i llums, es combina per a posar els pèls de punta tots i totes qui ixen a rebre’ls. Aquest acte està envoltat de màgia on també es poden veure alguns Patges baixant des de les majestuoses Torres de Sant Miquel. La cavalcada recorre els principals carrers del poble, pels quals, els Reis i la seua comitiva, reparteixen regals pels balcons i finalitza a la Basílica Arxiprestal, on donen la resta dels paquets.

La regidora de Tradicions, Malú Blasco, ha destacat que “la cavalcada de Reis de Morella és sempre molt nombrosa i participativa, en la qual molts i moltes patges acompanyen a Ses Majestats durant tot el recorregut”. L’edil ha explicat que “és un dia molt especial, sobretot per als xiquets i xiquetes, on es combinen els focs artificials, la música i les llums perquè l’entrada dels Reis siga espectacular i cada any concentre molta gent pels principals carrers de la ciutat”. A més, he comentat que “una avançada de Patges visitarà la Residència de la tercera edat a les 17.00 hores”. Finalment, Malú ha aprofitat per a “animar i convidar a tots i totes a participar en la cavalcada i acompanyar als Reis Mags d’Orient des de Sant Miquel fins a l’església”.