Els Quintos viuen hui el seu dia en les festes patronals de Vilafranca

503
Dia de les paelles a Vilafranca
PUBLICITAT
– La penya “El Ventanillo” patrocina un bou del ferro d’Antonio Sánchez Sánchez

Els actes taurins tornen a recuperar el protagonisme en la recta final de les festes de Vilafranca. Hui, dia dels Quintos, hi haurà “corro” de vaques de la ramaderia de Germán Vidal de Cabanes i s’espera amb expectació l’entrada, 18:30 hores, i l’embolada, 23:30 hores, de “Amenazante”, número 18 guarisme 3, bou de la ramaderia d’Antonio Sánchez Sánchez que està patrocinat per la penya “El Ventanillo”. En acabar l’embolada, la sangria i la xaranga animaran el recorregut pels carrers de la localitat. La festa està garantida durant tot el dia amb la “Batukada Pikatumba” i la xaranga “Herederos del Coñac”.

Per la seua banda, els xiquets gaudiran de la fira de llaminadures a partir de les 11:30 hores. Un altre acte a destacar, a les 22:30 hores, és el correfoc, que omplirà de llum i ambient la població. No faltarà l’animació de “La Xalera”. La macro discomòbil “The End” amb l’animació del grup “Drop Monkeys” tancarà la jornada en el Parador de Festes.

Les celebracions patronals van viure ahir el dia de les paelles. L’Avinguda del Llosar, en el tram de la Tasca fins al “Rellotge”, va reunir als participants. De vesprada, la Unió Musical de Vilafranca va realitzar una cercavila i, una mica més tard, va actuar el grup local “Dolces Cançons” en la Tasca. L’orquestra “L’Entrepit”, amb l’organització del Club Taurí Vilafranca, va posar la música a la nit en el Parador de Festes.