Els productes de Castelló Ruta de Sabor estan presents als principals esdeveniments gastronòmics de la Magdalena

736
RUTA SABOR_2
PUBLICITAT

– Roig: “És una oportunitat perquè les empreses de Castelló venguen i donen a conèixer els seus productes entre milers de persones”

Els productes de Castelló Ruta de Sabor estan presents als principals esdeveniments gastronòmics de les festes de la Magdalena. I és que els stands de la marca guia de productes autòctons que impulsa la Diputació estan rebent una gran acollida, tant al Casal del Vi com a la Fira de la Cervesa i la Tapa.

A més, el Mercat Gastronòmic de la Plaça Santa Clara, també compta amb una rica varietat de productes castellonencs elaborats per reconeguts restauradors. Amb això, la Diputació de Castelló s’està consolidant durant aquestes festes com el principal aliat de les empreses agroalimentàries de la província.

Tal com ha explicat el diputat de Desenvolupament Rural, Pablo Roig, “hem arribat a acords perquè el Casal del Vi, la Fira de la Tapa i la Cervesa i el Mercat Gastronòmic oferisquen quasi en exclusiva aliments integrats en la marca Castelló Ruta de Sabor, que no només és una garantia de procedència, sinó també de qualitat. Amb això, estem generant l’oportunitat que les empreses de Castelló venguen i donen a conèixer els seus productes entre les milers de persones que aquests dies gaudeixen de les festes de la capital, perquè el que de veritat importa per a la Diputació i aquesta marca és que es consumisquen més productes de Castelló i les empreses de la província venguen més”.

Un d’aquests llocs està sent el Casal del Vi, que congrega a nou cellers de la IGP Vins de Castelló amb el suport de la Diputació de Castelló. Com a novetat, i amb l’objectiu que els assistents puguen acompanyar de la millor forma aquests vins castellonencs, hi ha dos espais culinaris amb productes made in Castelló, com pernil i embotits, formatges, oli d’oliva, papes o creïlles amb allioli, entre molts altres.

D’altra banda, el multitudinari Casal de la Tapa i la Cervesa, emplaçat a la Plaça d’Espanya, al costat del Corte Inglés. Allí es disposa de dues casetes de productors adherits a la marca Castelló Ruta de Sabor. Una d’elles, està compartida per Carnicería Rossamelia, de Forcall, i Gourmet del Maestrazgo, de Todolella. Les dos firmes ofereixen una varietat de tapes en les que la tòfona és la protagonista, com el carpaccio de cecina amb tòfona d’estiu, sobrassada trufada o escates de cecina amb tòfona negra. La segona caseta està ocupada pels formatges artesans de Tot de Poble, procedents de Les Coves de Vinromà.

L’últim d’aquests espais on Castelló Ruta de Sabor està sent el gran protagonista és la plaça Santa Clara, en ple cor de Castelló, que alberga una nova edició del reconegut Mercat Gastronòmic. Aquest espai gourmet reuneix a set reconeguts restaurants de la província, amb un interessant oferta culinària en la que té el protagonisme la bona representació de les delícies gastronòmiques de la província, moltes integrades en la marca de la Diputació, Castelló Ruta de Sabor.