Els productes de Castelló Ruta de Sabor en la Magdalena

301
Els productes de Castelló Ruta de Sabor en la Magdalena
Els productes de Castelló Ruta de Sabor en la Magdalena

-Hi haurà stands en la Fira del Vi i en la Fira de la Tapa i la Cervesa per a potenciar el consum d’aliments de la província

Els productes de Castelló Ruta de Sabor seran els protagonistes en els principals esdeveniments gastronòmics que se celebren durant els nou dies de les festes de la Magdalena.

La Diputació de Castelló ha arribat a acords perquè la Fira del Vi, la Fira de la Tapa i la Cervesa i el Mercat Gastronòmic oferisquen quasi en exclusiva aliments integrats en la marca Castelló Ruta de Sabor, que no solament és una garantia de procedència, sinó també de qualitat.

El ‘Mesón del Vino’ congregarà a nou cellers de la IGP Vins de Castelló amb el suport de la Diputació de Castelló. Com a novetat, i amb l’objectiu que els assistents puguen acompanyar de la millor forma aquests brous castellonencs, hi haurà dos espais culinaris amb productes made in Castelló, tals com a pernil i embotits, formatges, oli d’oliva, papes o creïlles amb allioli, entre molts uns altres.

D’altra banda, en la multitudinària Mesó de la Tapa i la Cervesa, emplaçat en la Plaça d’Espanya, al costat del Corte Inglés es disposaran dues casetes de productors adherits a la marca Castelló Ruta de Sabor. Una d’elles, estarà compartida per Carnisseria Rossamelia, de Forcall, i Gourmet del Maestrazgo, de la Todolella. Ambdues oferiran una varietat de tapes en les quals la tòfona serà la protagonista, com el carpaccio de cecina amb tòfona d’estiu, sobrassada amb tòfona o escates de cecina amb tòfona negra. La segona caseta estarà ocupada pels formatges artesans de Tot de Poble, procedents de Les Coves de Vinromà.

L’últim d’aquests espais on Castelló Ruta de Sabor serà el gran protagonista és la plaça Santa Clara, en ple cor de Castelló, que albergarà una nova edició del reconegut Mercat Gastronòmic amb productes gourmet.