Els productes de Castelló Ruta de Sabor arribarà a supermercats i grans superfícies

582
Aparador de Castelló Ruta de Sabor
PUBLICITAT

Aparador de Castelló Ruta de Sabor
Aparador de Castelló Ruta de Sabor
La marca de productes autòctons Castelló Ruta Sabor que impulsa la Diputació de Castelló ja està treballant en el reglament que regularà la presència de la marca en els punts de venda per poder posicionar com més aviat millor els seus productes en els diferents establiments comercials, mercats i grans superfícies . Per a això, ha reunit la sectorial de punts de venda en què ha quedat representada la Cambra de Comerç de Castelló, la Confederació de Comerciants i Autònoms de Castelló, la Federació Local de Comerç, i l’Associació de venedors del Mercat Central de Castelló .

 
El diputat de Desenvolupament Rural, Domingo Giner, ha explicat que “una de les parts més importants perquè Castelló Ruta Sabor sigui un èxit és procurar la seva visibilitat en els punts de venda. De res serviria tot l’esforç que estem realitzant amb productors i fabricants, restaurants i prescriptors dels productes autòctons de la província si a l’hora que el consumidor vagi a fer la seva compra, no troba aquests productes. Per això, la formalització de la sectorial dels punts de venda ha estat un pas endavant molt significatiu per tancar el reglament que reguli la presència dels productes en aquests punts i que, per tant, els podem tenir com més aviat en quantitat d’establiments de la província “.
 
En el transcurs de la reunió, els diferents membres de la sectorial han concretat que una de les condicions indispensables és establir un nombre mínim de productes de Castelló Ruta Sabor que els diferents punts de venda hauran de tenir a disposició del client en funció del volum de venda de cada establiment.
 
“A més, a l’hora de decidir la presència de productes de Castelló Ruta Sabor en un establiment s’ha de tenir molt en compte les condicions del local, així com la qualitat del servei que s’hi presta i la informació dels productes que dóna el comerciant “.
 
Màxima notorietat per als productes de Castelló
Castelló Ruta Sabor avança en el seu procés de consolidació de marca, tant en la inclusió de productes com en la formalització del seu organigrama amb l’objectiu de tenir com més aviat millor en els comerços la màxima quantitat de productes de qualitat dels diferents sectors de la província .
 
“Amb vista a les dates que anem, en què augmenta el consum per la proximitat de Nadal, volem aprofitar també perquè Castelló Ruta Sabor sigui present a totes les llars de la província. Per això volem que es conegui, aconseguir notorietat de marca, i convertir cada ciutadà castellonenc en el millor ambaixador dels productes de la seva terra. Crec fermament que aquesta aposta del nostre president per vincular consum de productes de Castelló a oportunitats per al territori portarà excel·lents resultats per a la nostra economia “, ha conclòs Giner.