Els primers contractes d’Avalem Joves comencen a treballar a Morella

106

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

Avui s’han incorporat els primers joves menors de 30 anys i durant la setmana que ve es completaran els 20 llocs de treball
Avalem Joves cobreix diferents àrees de treball com cultura, turisme, jardineria o obres
Aquesta iniciativa serveix, també, per a frenar el problema que tenen molts pobles menuts de l’interior d’atur i despoblament

Els primers contractes del Programa de la Generalitat Valenciana Avalem Joves han començat avui les seues tasques a Morella. Així, durant esta setmana i la vinent s’incorporen a treballar a la ciutat 20 joves, de menys de 30 anys a les diferents àrees de treball. D’aquesta manera, turisme, premsa, cultura, jardineria, obres, geriatria, arquitectura tècnica, professor d’anglés, administració, disseny, neteja, monitor de xiquets, policia local o museus són les tasques que es cobreixen amb joves que podran treballar a Morella i obtindre la seua primera experiència laboral.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “amb aquesta ajuda solucionem diferents problemes amb els quals compten les poblacions menudes”. D’aquesta manera, l’edil ha comentat que “per als joves és molt important perquè tenen oportunitat de treballar a Morella i realitzar la seua primera experiència laboral en l’àmbit en el qual han estudiat”. També ha comentat que “el programa és important per a Morella per a realitzar moltes tasques de les diferents àrees que tenen molta feina la ciutat”. A més, Rhamsés ha aprofitat per “agrair a la part tècnica i administrativa de l’ajuntament que ha invertit esforços per a donar la informació i realitzar les diferents labors administratives per a aprofitar el Programa Avalem Joves de la Generalitat Valenciana”.

El programa Avalem Joves serveix, també, a Morella per a frenar el problema del despoblament que sofreixen les poblacions menudes de l’interior. D’aquesta manera, amb la incorporació de 20 joves a la ciutat fa que Morella tinga oportunitats per als joves i que es puguen quedar a viure a la ciutat.