Els Ports obri les visites al seu patrimoni rupestre el cap de setmana

83
PUBLICITAT

El Museu de la Valltorta guia les excursions a Palanques, Forcall, Vilafranca i Portell

El Museu de la Valltorta activarà este cap de setmana el Pla de posada en valor de l’art rupestre de les comarques de Castelló 2024. Es tracta d’un conjunt de visites que es distribuiran entre el dissabte i el diumenge i que inclouen excursions per Palanques, Forcall, Vilafranca i Portell de Morella.

En concret, el Cingle de Palanques obrirà el cicle de visites amb una eixida des de la plaça de l’Ajuntament el dissabte 1 a les 11.30 hores. Eixe mateix dia, a les 16.30 hores, està prevista l’eixida des de davant l’oficina de turisme de Forcall per al trasllat a l’Abric del Mas de Barberà.

Les altres dues excursions per a conèixer el patrimoni rupestre de la comarca seran diumenge amb horaris idèntics als del dia anterior. Així, les persones interessades a gaudir de La Covatina, a Vilafranca, haran d’acudir a les oficines municipals a les 11.30 hores. Tancarà el cicle del cap de setmana la visita a l’Abric del Mas de la Rambla de Portell de Morella. L’eixida serà des de la plaça de l’Ajuntament de vesprada.

Per tal de reservar plaça en alguna de les quatre propostes, el Museu de la Valltorta ha obert les inscripcions a través del telèfon 964336010 i en el correu museo_valltorta@gva.es o en els ajuntaments de Palanques, Forcall, Vilafranca i Portell de Morella.