Els Ports lluirà a l’Estadi de la Ceràmica amb el Vila-real C.F.

98
Marcos Senna amb jugadors

La comarca d’Els Ports brillarà a l’Estadi de la Ceràmica dissabte que ve davant la SD Eibar (13.00 hores) gràcies a Endavant Província. La iniciativa llançada pel Submarí porta promocionant els diferents municipis castellonencs des de la temporada 14/15.

La presentació d’Endavant Els Ports s’ha dut a terme aquesta vesprada al Camp Municipal de Cinctorres ‘Pla de Mig Ull’ amb la presència del membre del Departament de Relacions Institucionals del Villarreal CF, Tino Triver. A més, l’exfutbolista ‘groguet’, Marcos Senna, va impartir sobre el camp cinctorrà l’habitual clínic al costat de diversos tècnics del futbol base groc. Desenes de joves talents de Els Ports van poder gaudir dels consells del exinternacional del Submarí.

La comarca de Els Ports aprofitarà el duel de LaLiga Santander per donar a conèixer els seus atractius turístics, gastronòmics, culturals i comercials entre la població. En els exteriors de l’Estadi de la Ceràmica s’instal·laran carpes amb material promocional i es realitzarà una degustació amb productes típics de la zona dins d’una increïble ‘Fan Zone’ que molts aficionats ja han gaudit en els partits disputats a l’estadi.