Els Ports inaugura les activitats de setembre amb una gran quantitat de rutes guiades

841
PUBLICITAT

Les visites guiades gratuïtes seran protagonistes durant aquest mes de setembre en Els Ports. La comarca intentarà així potenciar el turisme en les seues localitats i atraure els turistes als espectaculars pobles que la conformen.

Així, durant la primera setmana de setembre podrem disfrutar de les visites a Portell i La Mata durant el dia 3 i de la visita al centre històric de Castell de Cabres el dia 4. Per altra banda, el dia 10 es farà tant un recorregut a la ‘Ruta pels Molins’ d’Ares com una visita guiada pel centre històric de Vilafranca.

El cap de setmana del 17 al 18 les visites continuaran i ho faran amb quatre pobles més. El dissabte Herbers i Palanques seran els protagonistes, mentre que el diumenge ho seran Castellfort i Cinctorres amb les seues ermites i nucli històric, respectivament.

Finalment, el 24 de setembre es tancarà l’experiència amb el centre històric i els museus de Vallibona i amb la visita al Castell d’Olocau del Rei.

Si bé l’activitat és completament lliure, és necessària la inscripció en www.agendaelsports.es per tal de formalitzar l’assistència, és per això que convé que tots els interessats s’apunten com més prompte millor.