Els Ports es promociona com a destinació de turisme ornitològic al Regne Unit

329
PUBLICITAT
  • Regne Unit, és el principal país emissor de birdwatchers i la British Bird Fair és la fira de turisme ornitològic més gran i antiga del món

Els Ports, dins de la delegació de Turisme Comunitat Valenciana, ha promocionat el turisme ornitològic al Regne Unit. Concretament, es tracta de la principal fira internacional dedicada al turisme ornitològic, la British Birdwatching Fair, al Regne Unit. Aquesta fira s’ha celebrat del 16 al 18 d’agost en la Reserva Natural de Rutland i ha comptat amb més de 300 expositors situats en 8 carpes instal·lades en plena naturalesa.

La British Birdwatching Fair és la fira més gran i antiga del món en ornitologia i suposa l’esdeveniment mundial de referència per a les persones aficionades a aquest tipus de turisme. Més de 23.000 persones l’han visitada per a conéixer noves destinacions ornitològiques i planificar els seus pròxims viatges.

Turisme Comunitat Valenciana ha mostrat l’oferta de turisme ornitològic de la Comunitat Valenciana dins de l’estand de Turespaña en un espai que ha comptat amb la presència de representants de València Turisme i de l’Associació de Guies de Birding de la Comunitat Valenciana, que s’han encarregat de mostrar i promocionar les nostres millors destinacions per al birdwatching.

A més l’espai de la Comunitat Valenciana ha albergat l’acció promocional Birds&Wines de la província de València, que ha combinat la degustació de vi valencià amb la contemplació d’imatges de naturalesa i ocells.

Turisme ha participat en aquesta fira amb l’objectiu de situar a la Comunitat Valenciana com a destinació ornitològica entre el públic britànic i establir contactes amb agències i touroperadores interessats a comercialitzar aquest producte turístic.

Bona connectivitat i gran biodiversitat

La bona connectivitat aèria i la diversitat d’hàbitats que es poden visitar en el territori valencià en pocs quilòmetres suposen importants avantatges competitius que fan de la Comunitat Valenciana una destinació molt atractiva tant per als els qui agraden de realitzar rutes ornitològiques de diversos dies com per a les persones amants de la fotografia d’ocells, una de les tendències a l’alça en aquest tipus de turisme.

Cal destacar que Turisme Comunitat Valenciana compta amb un programa específic d’impuls al turisme ornitològic, en col·laboració amb el sector turístic que treballa aquest producte, que compta ja amb l’adhesió d’empreses de guies, activitats, allotjament i agències de viatges. La informació sobre aquest programa i els principals recursos turístics d’aquest producte en la Comunitat Valenciana es pot consultar al web o a la pàgina de Facebook.

En el moment actual, en el qual es constata una tendència a l’alça del turisme en espais naturals, Turisme Comunitat Valenciana aposta pel turisme ornitològic com una oportunitat per a la desestacionalització de les destinacions de costa pròxims a espais naturals per promocionar les zones rurals d’interior, on la biodiversitat és també molt variada.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA