Els poemes i relats protagonitzen el XIII Concurs Literari i Fotogràfic de la Fundació Carles Salvador

643
PUBLICITAT

La Fundació Carles Salvador ja ha resolt les guanyadores i els guanyadors de la tretzena edició del Concurs Literari i Fotogràfic dirigit a xiquets, xiquetes i joves. Una edició amb una alta participació, ja que s’han superat els dos centenars de concursants. Així mateix, ha destacat el nombre de poemes i relats presentats per l’alumnat de Primària, Secundària i Batxillerat.

Els guardons dirigits a les categories de Primària han sigut: el de Narrativa Primària per al relat “Lluna Plena” d’un alumne de 5è A Primària del CEIP Carles Salvador de  Castelló; el de Poesia Primària per a  “L’Univers” escrit per una alumna de 6è A del CEIP Carles Salvador de Castelló de la Plana; i el de Fotografia Primària per al treball “La llum baixa brillant” d’una alumna de 5è del CEIP Alcalde Fabregat de Benassal. Quant a les categories per a alumnat de Secundària trobem: el de Narrativa ESO per al relat “Un viatge al passat” d’una alumna de 2n ESO de l’IES Penyagolosa de Castelló; i el de Poesia ESO per al poema “No sé en quin moment” d’una alumna de 4t ESO de l’IES Pere-Enric Barreda de Benassal. Finalment, en la categoria de Batxillerat s’han lliurat els premis: Narrativa Batxillerat al relat “M’ajudes?” escrit per una alumna de 2n Batxillerat de l’IES de la Vall d’Alba; i Poesia Batxillerat a la composició “Submissa i obedient” d’una alumna de 1r de Batxillerat de l’IES Penyagolosa de Castelló. Cal indicar que la resta de categories han quedat desertes.

La segona meitat del mes d’agost es farà l’acte de lliurament de premis a Benassal.  Serà la Fundació la que es posarà en contacte amb els guardonats.