Els pobles més bonics d’Espanya es reuneixen amb el secretari autonòmic de Turisme

715
PUBLICITAT

Els quatre Pobles de la Comunitat Valenciana, entre ells Morella,que pertanyen a “Los Pueblos más bonitos de Espanya” van mantenir una reunió amb el president de l’Agència Valenciana de Turisme, Francesc Colomer, amb la finalitat d’iniciar projectes de col·laboració i promoció entre ambdues entitats. L’1 d’octubre es celebra el Dia dels Pobles més bonics d’Espanya amb la realització de nombroses activitats en aquestes localitats.

Representants dels quatre municipis de la Comunitat Valenciana –Morella, Peníscola, Vilafamés i Castell de Guadalest- integrants de l’Associació dels Pobles més bonics d’Espanya es reunien en la jornada d’ahir amb el president de l’Agència Valenciana de Turisme, Francesc Colomer. Els representants polítics van presentar l’associació i van exposar els interessants projectes que s’estan duent a terme per part de la mateixa, amb la finalitat de sol·licitar el seu suport i establir possibles línies de col·laboració en un futur.  Els quatre municipis de la Comunitat Valenciana que formen part de l’associació són Vilafamés, Castell de Guadalest, Peníscola i Morella, estos últims a més fundadors d’aquesta associació que tan positius resultats està donant als pobles integrants.

Ripollés destacava que “els 44 municipis que fins al moment formem part de l’associació hem treballat molt intensament perquè aquesta associació siga referent de qualitat en l’estat espanyol i també a nivell mundial, amb la seua integració en la Federació dels Pobles més bonics del Món. Tot açò sense comptar, fins al moment, amb el suport d’altres institucions. Això ha de canviar en les reunions que s’estan mantenint amb les comunitats autònomes i així ho hem acordat en la reunió que hem mantingut amb l’Agència Valenciana de Turisme i el seu president, Francesc Colomer”.

De fet, “Els Pobles més bonics d’Espanya” ha aconseguit crear marca de qualitat, oferint al visitant un patrimoni arquitectònic i natural de gran rellevància per la seua autenticitat, sabent diferenciar-se de la resta i aconseguint la confiança del client que cerca alternatives diferents, que li ofereixen una experiència única i de qualitat.

Ara mateix tots els municipis es troben immersos treballant en dos cites molt importants com serà el proper 1 d’octubre que se celebrarà el Dia dels Pobles més bonics d’Espanya mitjançant la realització d’activitats en tots els municipis. Així com, l’assemblea anual del mes de novembre que enguany tindrà lloc a Tejeda (Gran Canaria).