Els passos de Setmana Santa ja dormen a l’Església Parroquial de Vilafranca

97
PUBLICITAT

L’associació Setmana Santa de Vilafranca ha dut a terme el trasllat dels passos des de l’ermita de Santa Bàrbara a l’Església Parroquial. Aquest és un dels primers actes oficials de la Setmana Santa vilafranquina.

Des de fa anys les imatges es guarden tot l’any en l’ermita de Santa Bàrbara i per alguns dies es traslladen a l’església parroquial per a presidir les celebracions i protagonitzar les processons.

Els portadors dels passos són elements imprescindibles de la Setmana Santa vilafranquina. La recent col·locació de carros per al seu desplaçament fa que la gent s’anime a participar en les processons i no es necessiten tantes persones. De l’organització dels portadors i dels passos s’encarrega l’associació i la pròpia parròquia i s’ha demanat la col·laboració de voluntaris i de les majoralies de la resta de confraries de la localitat. Ara bé, cap col·laboració es queda sense recompensa, ja que s’organitzarà un convit el divendres després de la processó per a agrair la participació de tot el voluntariat.

Alhora, l’associació i la parròquia també estan posant a punt els llocs de culte com el calvari o l’ermita de Sant Roc per a les celebracions d’aquests dies.