Els majors d’Albocàsser descobreixen Madrid, el Senat i el Congrés

332
PUBLICITAT

La regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament d’Albocàsser i l’Associació de Jubilats i Pensionistes Joan de Brusca han organitzat un viatge a Madrid per a conéixer el Congrés i el Senat. “Ens va agradar tot moltíssim i estem molt contents d’haver vist tot allò” afirmen des de l’Associació, al mateix temps que agraeixen a l’alcaldessa, Isabel Albalat, i la regidora de Benestar Social, Alina Covaci, l’oportunitat brindada. Tampoc falten paraules d’agraïment per a la diputada, Susana Ros, i la senadora, Ana Edo, les qui els van acompanyar en la vista.

Els i les assistents van conéixer alguns dels punts més emblemàtics de la capital d’Espanya com la Plaça Major, el Palau Real, L’Almudena, el Temple de Debod, la Cibeles o la Porta del Sol.

Des de l’Ajuntament ressalten que “estem molt satisfetes d’haver compartit aquests dies amb els veïns i veïnes ja que ha sigut una experiència enriquidora per a tots i totes. A més, ha sigut una oportunitat per a viatjar i compartir moments després de molts mesos a casa a causa de la pandèmia”.