Els majorals de Sant Cristòfol i Sant Roc de Benassal presenten els seus actes d’agost

366
PUBLICITAT

Com cada any, els majorals de Sant Cristòfol i Sant Roc ajuden a completar l’agenda estival de Benassal. Així les coses, aquest divendres dia 16 se celebrarà el Dia de Sant Roc amb una processó fins a l’ermita del sant a les 9.30h, seguidament, se celebrarà la missa en honor al sant on es cantaran els gojos i es repartirà el ‘panet’ beneït. Al retorn al poble de la processó hi haurà un dinar i actuació de Rodhel Music Dance Show.

El dijous 29 es viurà el dia de Sant Cristòfol. A les 07h es provarà un bou de la ramaderia Pedro Fumadó “El Charnego” i es repartiran galetes i cassalla. A les 11h serà la missa i la processó en honor a Sant Cristòfol i es realitzarà l’acapte’. Ja a la nit, la banda de música Font d’En Segures posarà a tots a ballar el Ball Pla. La jornada acabarà amb un bou embolat a les 23.45h.

Les festes dels majorals acabaran el divendres 30 amb el Dia de Sant Roc. A les 11h serà la missa i processó en honor al patró. A les 20h el Ball Pla tornarà a la plaça Espanya amb els ritmes de la banda de música Font d’En Segures i a les 22h hi haurà un sopar i actuació de Mediterráneo Orquesta i discomòbil amb DJ Garci.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA