Els majorals de Sant Cristòfol de Benassal organitzen unes festes “online”

670
PUBLICITAT

Els festejos de Sant Cristòfol de Benassal havien de celebrar-se, com a marca la tradició, aquest cap de setmana. A causa de la pandèmia de Coronavirus, l’Ajuntament i els Majorals van prendre la decisió de suspendre els actes presencials.

Per això, s’han organitzat una sèrie d’activitats virtuals que es podran fer des de casa. El dissabte 30 de maig a les 18h hi haurà un “tardeo virtual” amb la discomòbil Bandalay. El diumenge, a les 12h es guardarà un minut de silenci en honor a totes les persones que han perdut la vida a causa del Coronavirus i, seguidament, s’escoltarà “Sant Cristòfol” pels altaveus que serà interpretada per la banda de música. A les 12.30h, moment en què havia de realitzar-se la benedicció dels cotxes i lliurament de banderoles, s’enviarà a través de les xarxes socials una banderola virtual.

El dilluns, dia gran de la festa, a les 9.30h voltejaran les campanes en honor al sant i es tornarà a escoltar “Sant Cristòfol”. A les 11h s’encendran, cada veí i veïna a la seua casa, els ciris. A les 20h s’escoltaran els gojos i sonarà el Ball Pla. Els majorals animen que cadascun es grave interpretant el Ball Pla.