Els majorals de Sant Antoni de Vilafranca ja pensen en 2022

521
Sant Antoni a Vilafranca al 2020
PUBLICITAT

La festivitat de Sant Antoni del 2021 passarà a la història per les escasses celebracions que es podran realitzar a causa de la pandèmia per la COVID-19. L’evolució de la pandèmia ha obligat a Ajuntaments i majorals de Sant Antoni de cada poble a cancel·lar tots els actes que s’acostumaven a organitzar, i Vilafranca no és cap excepció. Així doncs, els majorals de Vilafranca, davant la impossibilitat de festejar aquest gener, ja pensen en el del 2022 i en la seua possible i esperada celebració.

Com a mesura d’excepció per enguany, els majorals de Vilafranca han encetat una iniciativa amb la qual tots els veïns i veïnes del poble poden compartir les seues fotos per les xarxes socials amb el hashtag #apersantantoni2022. Aquesta forma virtual de celebrar Sant Antoni també l’han recollida altres pobles, i tracta de fer partícips a tot el veïnat i mostrar com d’especial és aquest Sant per al poble de Vilafranca.

Així doncs, Sant Antoni del 2021 només tindrà com a acte habitual la missa del diumenge que el lloa a l’església. El 17 de gener a les 11 del matí tindrà lloc la missa, únic reducte de la celebració que tots els anys pre pandèmics se celebrava.