Els majorals de Sant Antoni 2021 de Forcall, ajornen la seua majoralia

931
Número de loteria de Sant Antoni de Forcall 2021
Número de loteria de Sant Antoni de Forcall 2021
PUBLICITAT

Des de la Confraria de la Santantonà de Forcall s’anuncia que per al 2021, en cas que no hi haja altres voluntaris, es faran càrrec de la festa de Sant Antoni. «Hem fet reunions i hem vist que els majorals previstos per a aquest 2021 no veuen convenient fer-se responsables de l’organització de la festa i prefereixen renunciar», explica la Confraria de la Santantonà en un comunicat penjat a la seua pàgina web.

Amb la situació sanitària actual els majorals no veuen convenint fer la celebració d’una manera lluïda i especial com és tradició fer la festa de Sant Antoni. Així que, per ara, agafa el relleu la Confraria de la Santantonà de Forcall. «No sabem quins actes podrem fer, però intentarem celebrar tot el que puguem. Tanmateix, no descartem la possibilitat de suspendre totalment la festa, segons com avance la situació de la Covid-19», argumenten des de la Confraria de la Santantonà.

De moment, el pas que ja està fet és el repartiment de la loteria de Nadal de Sant Antoni pels establiments i bars del poble. «Amb els diners que puguem treure de la loteria i, d’altres actes de la festa que es puguen fer, la Confraria aprofita eixos diners per a comprar coses necessàries per a la festa o en benefici dels veïns i veïnes de Forcall», comenten des de la Confraria de la Santantonà. Ara, qualsevol persona que vulga col·laborar en la festa, ja té una primera manera de fer-ho.