Els lladres visiten Ares en any nou

1223
Els lladres visiten Ares en any nou
Els lladres visiten Ares en any nou
PUBLICITAT

Ares ha començat 2018 amb la visita dels lladres. Els amics de l’aliè “van pentinar” el poble en la matinada de l’1 al 2 de gener. El seu botí va ser escàs però per a obtenir-ho van destrossar més d’una desena de panys. En la Cova del Castell es van portar 20 euros de recaptació de visites. També van penetrar a l’interior de l’església, encara que sense portar-se res. Al costat de l’església, en l’Ajuntament, van destrossar el pany i a l’interior de les oficines municipals van robar un telèfon mòbil vell i es van portar unes targetes identificatives. Gens més.

També van penetrar a l’interior del magatzem municipal. Allí van robar un bidó amb gasoil per a la maquinària municipal i algunes eines. No obstant açò van deixar les de més valor. També van intentar robar en tres habitatges que no es trobaven ocupades, en la Unitat de Respir Familiar i en la farmàcia.

-El fort vent els va cobrir

Ningú els va sentir ja que van actuar en una nit en la qual bufava un fort vent. I és que en els pobles és conegut que en les nits en les quals bufa Eolo actuen els lladres. El so del torb tapa la majoria dels sorolls.

-Guàrdia Civil

Els robatoris han sigut denunciats a la Guàrdia Civil que ha pres fotografies dels llocs on s’han produït els fets delictius.

Els lladres visiten Ares en any nou