Els Kintos i Kintes 2020 de Vilafranca completen un diumenge de festes ben lluït amb paelles, jocs amb vaques, sopar de pa i porta, xaranga i camió, discomòbil

1362
PUBLICITAT

Ahir diumenge 14, l’organització del dia anava a càrrec dels kintos i kintos 2020 de Vilafranca.

Pel matí es feien les paelles a l’Avinguda del Llosar. Van ser nombroses les penyes i colles d’amics les que es van animar a participar.

Per la vesprada, amb una Plaça de Bous plena de gom a gom i temperatura molt acta, la kinta “Kinta Birra que me fot” feien la seua versió del Dia de les Penyes, amb els jocs amb vaques i sense que guanyarien Gilis, segons quedaven Keteden-Desmadre. A més Gilis, anunciaven que seran Comissió de Penyes

Per la nit tenia lloc el sopar de pa i porta a l’Avinguda del Llosar i després es recuperava un dels actes històrics a les festes de Vilafranca com era l’eixida del camió amb els Kintos i Kintes repartint sangria, raïm i rotllo fins a la Plaça de Bous on actuava la Discomòbil Disconight.

Avui dilluns, dia de la Mare de Déu d’Agost, els actes han començat amb la missa. Per la vesprada a les 18h es jugarà el partit amistòs entre els equips femenins del Vila-real i el Llevant al Camp del Serrito. El dia es tancarà amb el Ball Pla infantil a les 20h i el Ball Pla a les 22’30h, tots dos ixiran des del Parador de Festes.