Els kintos 2022 de Benassal presenten la programació festiva per al 4 desembre

932
PUBLICITAT

Els kintos de Benassal del proper 2022 han presentat ja el cartell de la programació festiva que preparen per al proper 4 de desembre. Un dissabte ple d’activitats que començaran per la vesprada a les 18.30h amb el grup Rumba 13. A les 21h tindrà lloc el sopar que, al preu de 3’50€, constarà d’un entrepà a escollir entre 5 diferents. El preu també inclou la beguda i els aperitius. A les 22.30h arribarà el torn de l’actuació de Los Simples i la vetllada finalitzarà amb la Macrodiscomòbil The End. Hi haurà hora feliç entre les 1.30h i les 2.30h

S’han estipulat dos tipus d’entrades: la taronja, per 11’50€ que inclou el dia complet; i la morada, per 8€, que inclou l’entrada a la discoteca mòbil i una consumició. Per altra banda caldrà fer les reserves de les entrades per anticipat a través dels propis kintos. El pagament es farà de forma anticipada i abans del dia 4 s’entregaran.

També s’ofereix servei d’autobús. S’han estipulat dues rutes. La primera arribarà a Benassal a les 18.30h. El preu és de 18€ i inclou el servei de bus i l’accés a tots els actes programats. La segona arribarà a Benassal a les 00h i, pel preu de 13€, inclourà el servei de transport, l’accés a la discoteca mòbil i una consumició. Les rutes s’estipularan més endavant en funció de la demanda.

Els kintos informen que serà obligatori complir la normativa Covid vigent i respectar les indicacions dels agents de seguretat.

Programació 4 desembre a Benassal