Els Juvenils del Vilafranca empaten a Benassal després d’anar perdent per 4-0

829

Els juvenils del Vilafranca van empatar 4-4 a Benasal davant l’Alt Maestrat el diumenge 22 de novembre.

Alineació: Adrian Monfort, Mateu, Bruno, Manel, Marc, Ivan, Sergi, Enric Beltran, Gabi, Youness i German.

També van jugar Pablo, Enric Dols, Victor Garcia i Ferran.
Gols: 1-0 (5), 2-0 (47), 3-0 (49), 4-0 (55), 4-1 Youness (73), 4-2 Youness (79), 4-3 German (85), 4-4 Victor Garcia (91)

Els vilafranquins van eixir una mica despistats i els locals marcaven l’1-0 al minut 5. Amb el pas dels minuts els de David Prades i Jordi Monferrer van millorar i van contralar la possessió de la pilota, encara que van tenir poques ocasions de gol.

Després del descans, de nou van eixir desubicats els visitants i van arribar 3 gols de l’Alt Maestrat que semblaven sentenciar el partit, però aquest grup de xavals mai es rendeix i a partir del minut 70 el domini del Vilafranca va ser aclaparador. Youness va marcar 2 gols en 6 minuts. German marcava el 4-3 al 85 i els locals només es dedicaven a rebutjar la pilota de la seva àrea. Al 88 doble agressió d’un jugador de l’Alt Maestrat a Enric Dols i Mateu.
Tots dos equips es van quedar amb 10 amb roja injusta a Mateu. Un gran jugada col·lectiva del Vilafranca amb passada enrere de Marc la culminava Victor Garcia per fer el 4-4.

Youness seria expulsat per doble groga i no hi va haver temps per a més.

El proper dissabte 29 de novembre, el líder Castelló C visitarà el Serrito a les 16h amb Miguel Pitarch a les seves files.