Els Jubilats i Jubilades de Morella visiten la Presó del segle XIV en les seues jornades

316
PUBLICITAT

– La Rogativa prevista per al dissabte 6 de juliol està pendent de les alertes per la calor previstes per als pròxims dies
– Les Jornades dels Jubilats i Jubilades han realitzat diferents activitats com un curs de fotografia mòbil

Morella està immersa en les activitats de les Jornades dels Jubilats i Jubilades que van començar el 27 de juliol. D’aquesta manera, avui ha tingut lloc una de les activitats més participatives amb la visita a la Presó del segle XIV de Morella. Així, tant el curs de fotografia mòbil com la visita a l’exposició Morelladon & Cia van comptar amb molt de públic.

La regidora de la Gent Gran, Malú Blasco, ha destacat que “aquestes jornades són molt importants i compten amb molta participació en totes les activitats programades”. L’edil ha explicat que “estes jornades s’organitzen amb diferents activitats de diferents disciplines, siguen cursos, visites culturals o esportives, de manera que tots i totes puguen participar”. Malú ha recordat que “el dissabte passat estava programada la Rogativa i es va ajornar a causa de les elevades temperatures de l’onada de calor”.

Rogativa dels Jubilats i Jubilades
Aquest dissabte 6 de juliol està previst realitzar la Rogativa dels Jubilats i Jubilades dins de les seues jornades. Així, les previsions diuen que el dissabte es repetiran les elevades temperatures de la setmana passada, de manera que la realització de la Rogativa està pendent de l’oratge. D’aquesta manera, l’ajuntament avisarà durant els pròxims dies de les novetats que puga haver-hi a través dels diferents canals de comunicació municipals.