Els jubilats de l’Alt Maestrat celebren el seu aplec a Culla

725
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Culla

L’Associació de Jubilats i Pensionistes “El Salvador” de Culla, amb la col·laboració de l’Ajuntament i la Diputació de Castelló, va ser l’encarregada d’organitzar aquesta edició.

Al voltant de 400 persones procedents de Culla, Benassal, Tírig, Albocàsser, La Torre d’En Besora i Vilar de Canes, es van reunir en aquest esdeveniment.

Els jubilats i pensionistes de l’Alt Maestrat van protagonitzar, el passat dissabte 8 de juliol, el vint-i-seté aplec de la mancomunitat. Al voltant de 400 persones procedents de Culla, Benassal, Tírig, Albocàsser, La Torre d’En Besora i Vilar de Canes, es van reunir en aquest esdeveniment que es repeteix cada any per aquestes dates i que serveix perquè els integrants de la associacions visquen una jornada de fraternitat i compartisquen experiències.

L’Associació de Jubilats i Pensionistes “El Salvador” de Culla, amb la col·laboració de l’Ajuntament i la Diputació de Castelló, va ser l’encarregada d’organitzar l’edició, que va albergar les tradicionals activitats d’un dia molt emotiu. Després de la missa d’acció de gràcies i una visita guiada pel casc històric de la població, va tenir lloc el tradicional dinar de germanor de tots els associats a Sant Pau d’Albocàsser. El bon humor va ser la nota dominant d’aquest acte que va finalitzar amb ball.

Les autoritats dels municipis participants, entre els quals es trobava l’Alcalde de Culla i President de la Mancomunitat de l’Alt Maestrat, Víctor Fabregat, no van voler perdre la cita. Fabregat va agrair a l’associació la seva implicació i treball i va destacar “l’important valor de la gent gran en la societat, que són un exemple per a tots”.