Els i les alumnes de secundària de l’IES Vilafranca organitzen el Programa Natura

656
PUBLICITAT

El programa Natura està organitzat per l’alumnat de primer de l’ESO. Aquest programa es basa a realitzar una sèrie d’activitats relacionades amb la natura, des de pedra en sec fins a gimcanes passant per tallers i reciclatge.

Avui, dilluns 12 es treballarà la pedra en sec. L’endemà, tindrà lloc una caminada fins a l’Alberg la Parreta, on hi haurà diferents jocs. El dimecres, es portarà a terme l’activitat Biblionatura, on es faran diferents tallers de reciclatge. Després, el dia 16 es realitzarà una gimcana fotogràfica amb premis per a aquelles i aquells que hi participen. I finalment, des del dimecres fins al divendres 23 de juliol es faran diverses activitats per a decorar l’escoleta amb diferents motius naturals.

Per poder apuntar-se caldrà emplenar un formulari per cada activitat i cada edat determinades en el cartell. Per a poder realitzar-ho, haureu de contactar en la Mancomunitat Comarcal Els Ports per mitjà del telèfon 964 44 03 06 o per mitjà del correu xarxajovemancelsports@gmail.com