Els forcallans ixen en processó fins Sant Cristòfol

El passat dissabte 11 de maig va tindre lloc la rogativa més esperada per tots els forcallans i forcallanes, la de Sant Cristòfol.

El dia va començar ben prompte, de bon matí va eixir la processó que puja des del municipi fins a l’ermitori proper, pertanyent al terme de La Todolella. Des de xiquets fins adults, són molts els habitants que decideixen arribar a l’ermita a peu, fent una parada per esmorzar al peiró de Sant Pere.

Al migdia es va fer missa a l’església de Sant Cristòfol i, en acabar, es va procedir a la benedicció dels termes. Després, els veïns i veïnes de Forcall van fer cua per a rebre el corresponent rotllo, la pasta típica de les rogatives que, com ja és habitual, corre a càrrec de l’Ajuntament.

Paral·lelament, la comissió de festes es va encarregar de la barra i de realitzar jocs sortejant diversos productes. En arribar l’hora de dinar, els forcallans es van agrupar per colles i van gaudir d’un dinar de pa i porta amb molt d’ambient. Però la festa no va acabar a l’ermitori; en tornar al poble, els veïns es van dirigir al pavelló per ballar al ritme d’un duo musical.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA