Els fons Leader propicien una inversió de més de 2 milions a Alt Maestrat i Els Ports

434
PUBLICITAT

Una inversió empresarial que superarà els 2 milions d’euros. Les ajudes europees Leader generaran una notable activitat econòmica en el territori dels Ports i l’Alt Maestrat. El grup d’acció local Altmaesports ha fet balanç dels projectes presentats, que percebran una ajuda entorn dels 800.000 euros.

Des del grup d’acció local han destacat que finalment seran 32 les empreses que percebran ajudes i que rebran finançament per als seus projectes. S’han exclòs 19 projectes, en la majoria de casos perquè no han aportat la documentació a temps.

Des del grup d’acció local han valorat que “tots els que han seguit els tràmits s’han inclòs”.

Els fons aniran destinats a activitats ben variades. Des de despatxos d’arquitectes, instal·lacions de turisme rural, xicotets empresaris de diversos sectors, adquisició de vehicles de transport…

El grup d’acció local ha mostrat la seua satisfacció pel desenvolupament de la primera convocatòria. Cal recordar que en aquests moments està en marxa la segona convocatòria d’ajudes el termini de les quals de presentació de sol·licituds finalitza el 28 de febrer.