Els equips de radiologia han arribat al Centre de Salut de Morella avui

335
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

– Durant aquesta setmana es muntarà tot aquest equipament que permetrà oferir el servei de radiodiagnòstic a Morella
– Les obres del Centre de Salut de Morella continuen i està previst que al mes de setembre comence el trasllat de tot el material

L’actuació de millora del Centre de Salut de Morella continua i avui han arribat els nous equips de radiologia. D’aquesta manera, durant esta setmana i part de la que ve es muntarà aquest equip, el qual donarà el servei de radiodiagnòstic a tota la comarca dels Ports una volta acaben les obres. Així, està previst que durant el mes de setembre finalitzen les obres i comence el trasllat del material des de l’edifici del CISE fins a l’església de Sant Miquel on s’ubica el Centre de Salut de Morella.

Aquest matí l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, i la regidora de Benestar Social i Promoció de la Salut, Malú Blasco, han visitat aquest matí el centre quan arribaven els equips de raig X. Així, el tècnic els ha explicat el procés per a muntar aquest equip durant els pròxims dies. Aquest nou equipament i l’actuació al Centre de Salut de Morella estan executats per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública a través del departament de salut de Vinaròs.

Rhamsés ha destacat que “el servei de radiologia a Morella per a tota la comarca és molt important per a estalviar als veïns i veïnes de la zona llargs desplaçaments fins a nuclis de població més grans com Vinaròs com es feia fins ara”. L’edil ha recordat que “les obres de millora del Centre de Salut estan en l’última fase i molt prompte tornarem a tindre tot el servei sanitari en l’església de Sant Miquel on s’ubica en centre”. Rhamsés també ha comentat que “aquesta és una reivindicació de fa molts anys perquè els pobles menuts i de l’interior han de tindre uns serveis de primera igual que les grans poblacions, per tant, és de justícia tindre este servei ací”.

Cal recordar que el Centre de Salut està ubicat dins de l’església de Sant Miquel, per la qual cosa, les obres tenen una complexitat i característiques particulars. Amb aquesta millora, s’amplia el nombre de consultes, així com s’incorporarà el servei de radiologia a Morella, el qual s’instalarà aquestos dies. A més, les estances de descans del personal sanitari s’han condicionat i millorat.