Els dos peons contractats per l’Ajuntament d’Ares finalitzen les feines de manteniment

677
PUBLICITAT

Aquesta setmana han finalitzat els treballs els dos peons contractats per l’Ajuntament d’Ares del Maestrat per al manteniment i millores d’instal·lacions municipals.

Els dos treballadors han estat col·laborant amb l’agutzil en feines de manteniment, conservació i millores d’espais públics. Entre les diferents tasques, han contribuït a recuperar espais degradats d’Ares, a millorar aspectes essencials del manteniment d’àrees verdes, dotacions d’ús públic, i neteja de carrers, entorns i accessos al municipi.

A més, s’han encarregat de millorar les solsides en determinats espais del poble així com de realitzar desinfeccions per tots els vials i espais de trànsit durant el confinament.

La contractació dels dos peons ha estat possible gràcies a una subvenció de LABORA Servei Valencià d’Ocupació i Formació per contractar persones desocupades a partir dels 30 anys.

L’Ajuntament d’Ares ja està en tràmits per poder contractar un altre peó durant l’estiu per a la gestió i manteniment d’instal·lacions i espais públics del municipi.