Els diputats i diputades provincials del PSPV entreguen l’acta en la Diputació de Castelló

148
PUBLICITAT

El nou portaveu a la institució provincial, Samuel Falomir, afirma que el PSPV treballarà per a millorar la vida de tots i totes

Els diputats i diputades provincials electes del PSPV-PSOE han fet entrega aquest matí de les actes que els acrediten de manera oficial com a membres de la Diputació de Castelló davant la secretaria. Prèviament, han recollit a les juntes electorals de zona les seues credencials junt amb regidors i regidores de les distintes comarques. Així, Samuel Falomir, Ruth Sanz, Zaida Moreno, Merche Galí, Benjamín Escriche, Maria Jiménez, Rhamsés Ripollés, José Benlloch, José Luis López i Vicent Aparisi ja son diputats electes i prendran possessió el pròxim 5 de juliol en el ple d’investidura.

Durant l’entrega, el nou portaveu del Grup Socialista a la institució provincial, Samuel Falomir, ha proposat un gran pacte per a garantir l’estabilitat i el progrés de la província de Castelló. “Volem que tota la ciutadania puga viure amb tranquil·litat, volem millorar les seues vides i que tinguen un futur més pròsper”.