Els dinosaures dels Ports viatgen a Alpuente (Els Serrans)

311
PUBLICITAT

Aquest dissabte s’inicien els actes commemoratius pel 15è aniversari de la inauguració del Museu Paleontològic d’Alpuente (Els Serrans). Aquest museu és un referent a nivell nacional pel que fa a dinosaures es refereix i per ell han passat en aquests quinze anys milers de visitants.

La direcció del museu ha cregut oportú que el programa d’activitats que tindran lloc durant el que queda del mes d’octubre s’inicie amb dues xerrades sobre els dinosaures dels Ports, a causa de la importància de les últimes troballes en aquesta comarca castellonenca.

Així, el dissabte 9 d’octubre tindrà lloc la xerrada “Portellsaurus i altres dinosaures dels Ports” i el diumenge 10 la xerrada “Dinomania a Cinctorres”. El programa es completa amb tallers, xerrades, exposicions, visites guiades a l’museu i jaciments de la zona, concerts i fins a la “plantà” d’una falla.

Un dels conferenciants, Andrés Santos-Cubedo destaca que: “la descripció de noves espècies, sempre és un fet destacable en el món de la investigació paleontològica, i amb aquestes xerrades volem donar a conèixer la riquesa paleontològica dels Ports. D’altra banda, volem crear futures col·laboracions amb el museu de Alpuente ja que la riquesa de la zona i els problemes del territori a Los Serrans són similars als de la nostra comarca “.

Sants espera que aquestes xerrades siguin un punt de partida de futures col·laboracions amb el Museu Paleontològic d’Alpuente.