Els dies 19 i 20 de juliol arriba una nova edició de la Fira de la Magdalena de Vilafranca

427
PUBLICITAT

Fira de la Magdalena
Fira de la Magdalena

-Nota de premsa-

L’Ajuntament de Vilafranca ha presentat el cartell de la Fira de la Magdalena, que es desenvoluparà els dies 19 i el 20 de juliol. Durant un cap de setmana Vilafranca acollirà més d’un centenar d’expositors comeciales i altres tants de cavalls. Així mateix la Fira comptarà amb exposició de bestiar oví, boví i cabrum. No faltarà l’exposició d’artesania, esport, concerts, un espectacle eqüestre organitzat per la Comissió de Festes … És, sens dubte, el cap de setmana amb més activitat al municipi. La inauguració tindrà lloc el dissabte dia 19 a l’entrada a la Fira per l’Avinguda de Castelló.

CARTELL FIRA DE LA MAGDALENA 2014 (1)

Com a prèvia a la fira la Unió Musical de Vilafranca oferirà el tradicional concert de la Fira, el divendres dia 18 a la nit. Dissabte la fira obrirà les seves portes. A l’Avinguda de Castelló s’ubicarà la mostra comercial, mentre que en l’entorn de la plaça de toros es situarà l’exposició ramadera, amb especial atenció als cavalls. L’associació esportiva de Vilafranca organitzarà una nova edició del Cros per a totes les edats.

Des de l’organització de la Fira s’ha destacat l’àmplia mostra artesanal, que comptarà, un any més, amb un apartat especial. Els cavalls són els grans protagonistes de l’esdeveniment. Així, a més de l’exposició, el dissabte se celebrarà una ruta fins a les Fonts del Llosar, on tindrà lloc un dinar. Així mateix cal ressenyar que s’organitzaran jocs populars per als genets.

-Espectacle eqüestre.
La Comissió de Festes de Vilafranca ha programat un espectacle eqüestre per a la nit del dissabte dia 19. Es tracta de L’Art d’Andalusia, tota una exhibició de doma i control dels cavalls.

-Per als xiquets.
La Fira de Vilafranca dedicarà atenció especial als més menuts. Per a ells s’ha previst l’animació de La Xalera, un taller de jegos tradicionals, castells inflables o passejades a cavall.

-Exposicions.
Com a complement al recorregut comercial l’oficina de turisme de Vilafranca programarà visites guiades. Les sales gòtiques de l’Ajuntament obriran per a les exposicions. No faltarà la part literària, amb la presentació de la novel · la de Pedro Luis Bellés: “Oficials d’Carrasca. Victòria o Mort”. Es tracta d’un relat ambientat en el carlisme.

-Associacions
A la Fira no faltarà la col · laboració de les associacions del municipi. El Grup de Dones elaborarà seus clàssics bunyols, la comissió de festes tindrà el seu punt de trobada i nombrosos col · lectius faran possible totes les activitats.