Els dies 14 i 15 de juny hi haurà talls de trànsit puntuals a l’N-232

700
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

Les obres de la carretera N-232 al terme municipal de Morella avancen considerablement i durant els últims mesos s’han intensificat les tasques en la zona del fals túnel i el viaducte singular que substituirà l’actual Pont de la Bota. Així, des de l’empresa constructora han informat l’ajuntament que durant el dilluns 14 i el dimarts 15 de juny, seran necessaris talls puntuals de la circulació esta zona a causa que van a col·locar les bigues d’un viaducte que transcorre per damunt de l’actual traçat. Els talls seran d’entre 15 i 20 minuts per a garantir la seguretat del trànsit i el transcurs de les obres i s’organitzen com en anteriors ocasions per a minimitzar les molèsties.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “les obres de la carretera N-232 és el projecte més important per al futur socioeconòmic d’aquesta zona” i ha afegit que “des de l’empresa executora ens informen que l’actuació està avançada i que hi haurà talls puntuals del trànsit la pròxima setmana”. L’edil ha explicat que “en estos moments ja s’han construït tot el conjunt de viaductes a falta del singular del barranc de la Bota que es realitzarà just en acabar esta actuació i que té 400 metres de longitud”. Rhamsés ha comentat que “ja està preparat el llança bigues per a fer-ho durant este estiu així com el fals túnel que va després”. Finalment, ha aprofitat per a “agrair la coordinació amb l’empresa executora per a minimitzar les molèsties i l’afecció al trànsit” i ha remarcat que “amb el que es veu ara ja consta que les obres estan avançades i que poden finalitzar a finals d’aquest any 2021 i l’inici del 2022 com va anunciar el ministre Ábalos”.


Cal recordar que aquestes obres van començar al mes de juny de l’any 2017 i ara estan en les últimes fases amb la construcció d’un viaducte per a salvar el barranc de la bota i un fals túnel. Així, actualment s’ha finalitzat la construcció dels viaductes a falta del singular del barranc de la Bota i està previst que estiga en funcionament abans que acabe l’any, com va informar el Ministre de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, José Luís Ábalos. Aquesta actuació compta amb un pressupost de 42.384.566,57 euros. La millora de la carretera N-232 en el tram del Port de Querol – Masia de La Torreta reduirà en set quilòmetres el traçat de la via i en més de  10 minuts el temps de circulació per aquest port. A més, es redueix el desnivell d’aquest amb un pendent més progressiu. També augmentarà la seguretat de la carretera amb un nou carril per a vehicles lents.