Els dies 14, 15 i 16 d’agost arriba la quarta edició del Festival de Música d’Ares. Amb video.

976
PUBLICITAT

PROGRAMA DEL FESTIVAL, FEU CLIC

Entre els dies 14, 15 i 16 d’agost arriba a Ares del Maestrat la quarta edició del Festival de Música. Pere Joan Carrascosa dirigeix ​​aquest esdeveniment que es desenvoluparà a la Cova i Plaça de Castell ia l’església parroquial del municipi del Maestrat.

La programació s’iniciarà el dia 14 d’agost amb el concert “Gent d’ací”, en el qual seran protagonistes els nens i joves músics d’Ares del Maestrat. La proposta es desenvoluparà a partir de les 22.30h a la plaça del castell.

El segon concert tindrà lloc el dia 15 d’agost a l’església parroquial amb “La Musica a la cort de Friedeerich Wilhem II de Prússia”. S’estrenaran en temps moderns les sonates per a violoncel i continu de JB Zyka.

A la primera part s’interpretarà la Suite nº1 en Sol Major de JS Bach, la Sonata per a violoncel i baix continu en Do. M. de JB Zyka i la Sonata per a Violoncel i Baix Continu nº6 en Sib major. RV. 46 de A.Vivaldi.

El tercer concert, que alhora suposarà la cloenda del festival, es desenvoluparà a la Cova del Castell, amb la presència del Projecte Brunetti i la presentació de l’edició de l’obra de G.Brunetti pera la Edition Kunzelmann.

El projecte Brunetti l’integren Fernando Pascual, violí; Jesús Jiménez, violí; Isabel López, viola i Pere.J.Carrascosa amb el violoncel.