FORMACIÓ MORELLA

– L’Escola Oficial d’Idiomes de Morella comptarà amb els nivells d’anglés A1 i B1.1

– L’Escola de Música manté la matrícula oberta fins al dilluns 17 de setembre amb diferents matèries

La matrícula per a l’Escola Oficial d’Idiomes de Morella està oberta per als diferents nivells d’anglès que ofereix. D’aquesta manera, les persones interessades podran cursar els nivells A1 i B1.1. A més, el Centre Formatiu ofereix diferents cursos d’anglés tant per a adults com per a alumnes de primària i secundària amb el termini de matrícula obert fins al 27 de setembre. Aquestos cursos començaran les classes l’1 d’octubre i serviran per a preparar els exàmens del Trinity College London.

La regidora d’Educació, Judit Garcia, ha destacat que “els cursos d’idiomes que oferim al Centre Formatiu de Morella tenen molt bona acceptació i constitueixen un servei necessari per als veïns i veïnes que el poden realitzar ací”. Així, l’edil ha comentat que “els exàmens del Trinity College London són oficials, de manera que tenen un reconeixement a l’hora d’obtindre aquestos títols”. Finalment, la regidora ha volgut “animar a tots i totes a inscriure’s als diferents cursos d’anglés, ja que són molt complets i destinats a persones amb diferent nivell, el qual els pot servir per a ampliar els seus coneixements”.

Finalment, Morella està oberta a altres propostes de formació. D’aquesta manera, l’opció d’estudiar altres idiomes a més de l’anglés o realitzar altres tipus de formació com cursos d’informàtica. Aquesta possibilitat s’estudiarà depenent de la quantitat d’alumnes que puga haver-hi per a cadascun dels cursos.

Escola de Música

A més dels cursos d’idiomes, l’Escola de Música de Morella també ha obert el període de matrícula. Així les persones interessades en les diferents matèries que s’imparteixen en aquest servei es poden apuntar fins al 17 de setembre. L’Escola de Música ofereix classes d’iniciació a la música a partir de sis anys, així com altres assignatures com poden ser Llenguatge Musical, Instruments de Banda, Dolçaina i tabalet, Piano i Guitarra.