Els contactes del brot familiar de Morella donen negatiu

746
Centre de Salut de Morella. Foto: Ajuntament de Morella
Centre de Salut de Morella. Foto: Ajuntament de Morella
PUBLICITAT

L’Ajuntament de Morella, a través d’un comunicat, ha fet públic que s’ha controlat el brot familiar de Covid-19 a Morella, ja que les PCR realitzades als contactes directes de les persones afectades han sigut negatives.

No obstant això, cal recordar que continuen suspeses totes les activitats culturals programades a Morella aquesta setmana. Sobre les de setembre, han explicat que el consistori decidirà segons evolucione la pandèmia.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha indicat que “es tracta d’un brot de caràcter familiar, el qual està controlat dins del nucli de la família” i ha assegurat que “la majoria de les proves realitzades presenten un resultat negatiu”. El primer edil ha insistit en el fet que “cal ser responsables enfront de la COVID-19 i seguir les mesures de distància social, higiene i ús de la mascareta perquè conviurem amb aquest virus durant un temps i cal que la seua incidència en la nostra ciutat siga la menor possible”. També ha demanat “la consciència de totes i tots a l’hora de realitzar activitats que comporten un elevat risc de contagi com és el ‘botellón’, el qual a més està prohibit” i ha donat “ànims a la gent que ha de passar aquest període de quarantena a casa”. A més, ha recordat que “l’ajuntament està al seu servei amb diferents ajudes i protocols a l’hora de fer la compra o tirar el fem” i ha agraït “el treball i rapidesa dels serveis sanitaris per fer totes les proves”.