Els clics de Playmobil arriben a les sales gòtiques de Vilafranca a partir del 26 de desembre

437
PUBLICITAT

Clics de Playmobil

Els clics de Playmobil s’han apoderat de les sales gòtiques de l’Ajuntament de Vilafranca. El tècnic de l’oficina de turisme, Guillem Monferrer, ha estat l’artífex d’una singular mostra que obrirà les portes el dia 26 de desembre.

L’exposició coincideix amb el 40 aniversari del llançament d’aquestes joguines que han ocupat i divertit a milions de nens i també grans. En la mateixa s’han recollit centenars de peces donades pels nens i majors de Vilafranca. Compte Guillem Monferrer que hi haurà “vaixells, granges, camions, cotxes, càmeres de televisió, castells, animals …” que formen part d’una singular mostra. La crida realitzada per l’oficina de turisme ha estat tot un èxit i els veïns han aportat centenars de peces. La mostra estarà oberta fins al 22 de març.

Els veïns han aportat centenars de figures i transformacions dels playmobil. De fet hi ha algunes personalitzades per Vilafranca, ja que fins i tot hi haurà un autobús de Altaba entre les figures exposades. Els clics es compten per centenars. Com en anys anteriors s’organitzarà un concurs amb preguntes perquè el públic interactuï a la mostra.

Tot i que encara no ha obert les seves portes, l’exposició ja despertat un gran interès entre el públic. De fet, fins i tot s’han rebut cridades de Castelló o València procedents d’interessats a acudir a veure la recopilació de clics.

Granges, cases de grans dimensions, camions cisterna, naus espacials, circ, cavalls, vaques, bombers, ambulàncies, excavadores … Hi haurà de tot. Les tasques per distribuir tot el material aportat estan requerint d’una gran dedicació.

Coincidint amb els Playmobil les sales gòtiques també acolliran les nines Fofuchas. La mostra es complementarà amb postals nadalenques, evocant aquest tipus de felicitacions que es van perdent amb el pas dels anys.