Els centres educatius i la recollida d’escombraries tornen demà a Morella

230
Neu a Morella
Neu a Morella

El Centre de Dia ha repartit avui el menjar a domicili

La borrasca ‘Filomena’ ha assetjat Morella els últims dies, la neu ha estat protagonista i ha provocat la suspensió de molts serveis. L’Ajuntament de Morella ha anunciat que demà dimarts es reprendrà l’activitat als centres educatius, així com la tornada dels servei de recollida d’escombraries. Mentre, avui s’han pres mesures per cobrir necessitats bàsiques; el Centre de Dia ha repartit menjar a domicili als usuaris que ho han necessitat.

Les escoles de Morella obriran demà, però l’ajuntament de la localitat ha comunicat diverses mesures per garantir la seguretat. L’accés haurà de ser a peu, i caldrà prestar màxima atenció al gel acumulat i a possibles despreniments de neu. Per tant, tampoc hi haurà transport escolar, i l’Escola Matinera continuarà suspesa. 

D’altra banda, la recollida d’escombraries serà també possible a partir de demà a Morella en tots aquells llocs on es puga accedir. El consistori ha anunciat als propietaris i propietàries d’establiments que per traure els residus ho facen a partir de les 10.00 hores de dimarts, per facilitar els treballs de neteja.

Tot i que ‘Filomena’ ja abandona Morella, es continua amb la necessitat d’atendre a les recomanacions i pautes dels organismes oficials. Al Centre de Salut s’haurà d’accedir per la porta de l’aparcament, per evitar el despreniment de neu a la porta principal; i si no és estrictament necessari s’ha d’evitar fer ús del vehicle. L’Ajuntament de Morella recorda que amb aquestes indicacions no s’ha d’oblidar les mesures anticovid.