Els CEDES de la Diputació de Castelló activen formacions d’innovació i emprenedoria rural

486
PUBLICITAT

Nota de premsa de la Diputació de Castelló

Els Centres CEDES de Dinamització Econòmica i Social de la Diputació de Castelló han preparat dos formacions d’innovació i emprenedoria rural, dirigides a autònoms, pimes, professionals amb projectes empresarials i persones emprenedores amb intenció d’iniciar un nou projecte en zones rurals.

Per al diputat de Promoció Econòmica, Pau Ferrando, aquest tipus de formacions són una mostra «de l’interès de l’àrea per a continuar apostant en aquest sector dinamitzador de l’activitat econòmica a les comarques de Castelló».

La primera de les formacions, denominada «Ruta de la Innovació en Empreses Rurals», està dirigit a persones autònomes, pimes i professionals amb un projecte empresarial en zones rurals. El període d’inscripció està obert fins al 25 de març, i compta amb places limitades.

En aquesta formació es tractaran tasques d’assessorament, workshop, jornades sobre model econòmic sostenible, ajudes, finançament públic i formes jurídiques. També es realitzaran un curs sobre planificació d’actuacions de marketing i altre sobre transformació digital en l’empresa, entre altres.

El segon és sobre la «Ruta de l’emprenedoria rural», dirigida a persones emprenedores amb intenció de començar un projecte empresarial en zones rurals, i que té el termini obert fins al 22 de març.

En aquesta es realitzaran formacions relacionades amb un curs e-learning, aforament d’emprenedoria rural, jornades sobre noves oportunitats en l’economia sostenible, finançament i ajudes per a emprendre. També es formarà en obligacions fiscals per a emprendre, planificació de la presència en internet, es farà el programa Emprendex10 i, finalment, es donarà a conèixer l’allotjament empresarial en els centres CEDES, com són l’espai de Coworking i els despatxos individuals.