Els carrers de Morella tornen a la normalitat després dels Bous de Sant Roc

355
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

-Els actes taurins han finalitzat sense cap incident destacable i ja s’han desmuntat els cadafals de la Plaça
-Les Festes d’Agost continuen fins al diumenge amb el tradicional castell de focs a l’Albereda

Morella continua amb les seues Festes d’Agost i ahir va tancar els actes dels Bous de Sant Roc sense incidents destacables. D’aquesta manera, ahir les diferents colles van desmuntar els cadafals i els principals carrers de la ciutat tornen a la normalitat. Així, les festes continuen amb activitats per a tots els públics on destaquen els actes del Dia de la Mare de Déu de Vallivana el dissabte.

El regidor de Protecció Ciutadana, Jose Manuel Rodrigo, ha destacat que “durant aquestos dies dels Bous de Sant Roc no hi ha hagut cap incident destacable i els actes s’han desenvolupat amb normalitat i participació”. L’edil ha explicat que “es tracta de cinc dies molt intensos amb molta gent i ambient als carrers de Morella, de manera que valorem positivament tots els actes i activitats que hi ha hagut esta setmana”. Finalment, Jose Manuel, ha aprofitat per a “agrair el treball de totes les persones i associacions involucrades en la celebració de les festes.

Programació per al cap de setmana
El divendres 23 d’agost, a la Sala del Justícia, Diàlegs dels Ports d’estiu amb la presentació de la revista del Centre d’Estudis dels Ports. A les 20.00 hores, volta de vespra amb els Gaiteros de Morella i a les 22.30 hores, representació teatral El señor Badanas a càrrec del grup Deixa’t estar de romanços.

El dissabte 24 d’agost és el dia de la Mare de Déu de Vallivana amb ofrena de flors i Santa Missa a les 11.00 hores al santuari de Vallivana. A les 11.00 hores al Pla dels Estudis, Festa dels 35 anys de la Societat Esportiva ESPEMO amb activitats esportives de muntanya per a tota la família. A les 12.00 hores, cercavila amb els Gaiteros de Morella, els Gegants, la Corronquina i la Rondalla. A les 18.00 hores, a l’ajuntament, concert de piano i percussió a càrrec de Ruya Tuner i Dinzer Ozer. A les 24.00 hores, concert de Dragon Rapide i discomòbil.

El diumenge 25 d’agost, desfilada dels Moros de Muro d’Alcoi a les 13.00 hores. A les 18.30 hores, Diàlegs dels Ports d’estiu amb la conversa sobre el llibre L’efervescència literària a Morella i als Ports (S. XVI-XVIII). A les 20.00 hores, truita monumental a l’Espai Firal amb discomòbil. A les 23.30 hores, cercavila a càrrec de l’Associació Musical Mestre Candel i a les 00.00 hores, castell de focs fi de festes amb els Dimonis de Morella.