Els bous tornen a Benassal del 27 d’agost al 5 de setembre

1078
Cartell de bous a Benassal
Cartell de bous a Benassal
PUBLICITAT

L’Ajuntament de Benassal i diferents associacions del municipi han organitzat una completa agenda taurina que es desenvoluparà del 27 d’agost al 5 de setembre. “Com cada any, ens hem reunit amb les diferents entitats i associacions per a crear un programa festiu complet i amb activitats variades. Així, sempre pensant en les mesures de seguretat enfront de la Covid19, ja podem anunciar un gran programa taurí” indica la regidora de festejos, Marta Pitarch.

La plaça de bous del municipi serà el centre de l’activitat del 27 d’agost al 5 de setembre amb bous patrocinats pel propi Ajuntament de Benassal, l’Associació Cultural Taurina Emboladores B&I, l’Associació Cultural Taurina Casats i Fadrins, els Majorals de Sant Cristòfol i Sant Roc i la Colla d’Emboladors de Benassal.

“La forma d’adquirir les entrades l’anunciarem pròximament. Volem demanar a tots i totes comprensió i respecte cap a les activitats programades. En tot moment serà fonamental respectar les mesures de seguretat enfront de la Covid19, com l’aforament limitat a la plaça i l’ús de mascareta” posa l’accent Pitarch. Cal indicar que, en pròxims dies, s’anunciaran també la resta d’activitats per a tota la família organitzades dins de les festes d’agost de Benassal.