Els bous i la cultura protagonistes de les festes d’Albocàsser

286
PUBLICITAT

Albocàsser segueix sumida en les seues festes d’agost. Tal és així, que en la jornada d’ahir van tindre lloc una ‘entrà’ de Mansos de la ramaderia Javier Tàrrega “El Gallo” i una ‘entrà’ de bous i vaques de Raúl Monferrer Izquierdo. També es va dur a terme l’activitat “Les xarxes socials d’abans”. Després de la recepció els Safaretjos es va realitzar la xarrada-col·loqui “Seguim fent safareig” i l’exposición fotogràfica “Mujeres del mundo. Bolivia: Las mujeres sabias” cedida per la Fundació Isonomia de la Universitat Jaume I. Després del dinar de dones es van realitzar de forma simultània una eixida pel terme municipal amb bicicletes de muntanya i ‘bous per la vila’. La jornada va acabar amb una concentració i festa de disfresses i ball amb la Kinky Band.

La jornada de hui començarà a les 9h amb una activitat de tir al colom en el camp de tir de Mas d’en Collero. A les 13h ‘entrà’ de bous i vaques seguida d’una prova de la ramaderia Hermanos Bellés.

La festa seguirà a la vesprada amb els bous de plaça de la ramaderia Alberto Granchel a les 18h. Aquells que vulguen descobrir alguna que una altra sorpresa podran assistir a les 19h a “Trobades al Barranc”. A les 20h vaques confiteres i eixida de Hermanos Bellés.

El sopar serà una fideuà popular en el recinte de festes. La jornada de hui s’allargarà fins a altes hores de la matinada amb el Ball Pla, l’orquestra The Luxe i una discomòbil.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA