Els Bombers desinfecten edificis i espais públics de Villores

619
Bombers VIllores
PUBLICITAT

El municipi de Villores s’ha trobat immers els darrers dies en treballs de neteja i desinfecció dels edificis i espais públics de la localitat.

Seguint la línia d’altres municipis, l’Ajuntament va sol·licitar aquest servei al Consorci Provincial de Bombers per prevenció envers el virus COVID-19.

Els bombers han desinfectat les entrades del bar i la tenda, el consultori, la farmàcia, l’Ajuntament, les zones de contenidors, les baranes del poble.

A més d’aquesta mesura de sanitat, el consistori també ha repartit mascaretes als veïns de Villores i n’han deixat unes quantes més a la tenda per a que la gent puga emportar-se-les.

Segons comenta l’equip de govern “la comunicació entre els veïns és fluida, de manera telefònica, ja que ningú surt de casa més que per a l’imprescindible. Totes les persones estan ben ateses i no els falta res”.

Mentre dure el confinament, destaquen com a molt important el servei de tenda del municipi, que segueix estant present al poble durant la quarantena, i els mateixos veïns de Villores el qualifiquen de servei essencial i amb molt de valor especialment durant aquests dies.