Els bombers controlen un incendi a una casa de Vilafranca

1173
Intervenció dels bombers a Vilafranca
Intervenció dels bombers a Vilafranca
PUBLICITAT

A les 13.30h els bombers s’han mobilitzat a Vilafranca per apagar un foc a una vivenda del carrer Santa Teresa de la localitat. Segons fonts del Consorci Provincial de bombers s’ha declarat un foc a una vivenda unifamiliar de tres altures. Fins el lloc dels fets s’han desplaçat unitats dels parcs de l’Alt Maestrat, situat a Benassal, i La Plana Alta, ubicat a Orpesa. Els bombers de Benassal són voluntaris i els d’Orpresa pertanyen al parc professional.

En arribar al lloc dels fets han comprovat que el foc s’ha originat al fumeral de la vivenda. Els efectius han treballat sanejant la ximenera i han procedit a l’extinció de l’incendi. Afortunadament no s’han registrat danys personals. Fins al lloc dels fets, segons ha comprovat aquest diari també s’ha desplaçat la Guàrdia Civil i una unitat del Samu per previndre una possible intervenció i comprovar l’estat de salut de tots els ocupants de la vivenda i els mateixos bombers.

L’Ajuntament de Vilafranca també ha estat informat dels fets pels bombers, segons ha confirmat l’alcaldessa Silvia Colom.